Stel uw eigen reis samen

Naast de diverse standaard pakketreizen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw reis helemaal zelf samen te stellen. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een idee te geven. Dit is mogelijk op Gran Canaria en op Tenerife eventueel in combinatie met La Gomera. Vul het contactformulier in met uw wensen en wij maken voor u een voorstel op maat!

Aantal dagen motorrijden en aantal dagen ontspannen

Stel u wilt niet alle dagen motorrijden, maar ook een paar dagen lekker genieten van bijvoorbeeld zee en strand. Wij kunnen voor de dagen dat u geen motor tot uw beschikking heeft bijvoorbeeld ook een huurauto regelen, zodat u mobiel blijft.

Andere accommodaties

Indien u een andere accommodatie wenst dan is opgenomen in onze standaard pakketreizen dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Alle accommodaties die wij in het programma hebben kunt u terugvinden op www.iliosreizen.nl

Andere reisduren

U kunt uw eigen reisduur kiezen. Wij doen u graag een voorstel op maat.

Dag op pad met reisbegeleider op de motor

Uitsluitend op Tenerife bieden wij u de mogelijkheid om een dag of meerdere dagen begeleid te worden door een motorcollega van ons ter plaatse. Hij kent de omgeving op zijn duimpje, hij brengt u naar plekken die u anders waarschijnlijk nooit zult zien.

Alleen motor huren

Stel u regelt uw reis helemaal zelf en wilt uitsluitend een huurmotor bij ons boeken, dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij hebben de contacten en regelen voor u dat de huurmotoren op de afgesproken tijd beschikbaar zijn. Naast de all-risk verzekering bieden wij u desgewenst eveneens een verzekering om het eigen risico volledig af te kopen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij een eventuele calamiteit.