Wij hebben een selectie gemaakt uit een aantal betrouwbare motorverhuurbedrijven, waardoor wij u een ruime keuze kunnen bieden aan goede motorfietsen. Wij hebben de motoren verdeeld in drie categorieën, type A, B en C. LET OP: DE MINIMUMLEEFTIJD OM EEN MOTOR TE HUREN IS 25 JAAR.

SUZUKI V STROM 650

Met zijn ultieme zitcomfort, zijn pittige en levendige 650 cc V-twin en zijn sublieme wendbaarheid is de V-Strom 650 de ideale motor voor een vakantietrip naar verre oorden. Deze V-twin blinkt uit in souplesse en heeft met 71 pk meer dan genoeg power in huis voor opwindende tochten in de bergen of snelle snelwegritten. Daarbij brengen zijn efficiënte karakter en zijn riante tankinhoud verre horizonten nog dichterbij . Dit is een type A motor.
Suzuki V Strom 650

HONDA CB500X

Met zijn pittig karakter en adventure styling is de CB500X een heerlijke motor om lekker te toeren. Zijn rechte en ruim bemeten zithouding, grote actieradius en lange veerweg van de ophanging plaatsen een waar gevoel van avontuur in elke rit. Daarbovenop is de CB500X een perfecte motor voor in de bergen. Deze motor heeft ook een topkoffer. Dit is een type A motor.
Honda CB 500X

HONDA NC750X

De NC750X zit boordevol krachtige nieuwe ontwerpelementen en biedt verbeterde prestaties. De motorfiets is voorzien van een verfijnde 750 cc motor, wielophanging met een lange veerweg en de gebruiksvriendelijke Dual Clutch Transmission, alles om het avontuur onbevreesd tegemoet te rijden. Deze motor heeft ook een topkoffer. Dit is een type B motor.
Honda NC 750X

SUZUKI GSR 600

De GSR600 is een heerlijke 4 cilinder met 72 kw. Deze motor heeft enorm veel pit en veel koppel, is heerlijk wendbaar en ligt erg stabiel op de weg. De zithouding op de motor is afhankelijk van je lengte tussen sportief en toer in. Hierdoor zijn lange afstanden geen probleem. De motor gaat heerlijk door de bochten, kortom de GSR 600 is een alleskunner. Deze motor heeft geen topkoffer. Dit is een type B motor.
Suzuki GSR 600

KAWASAKI VERSYS 650

Deze motor is bij uitstek geschikt voor bochtige bergweggetjes. De Versys 650 rijdt prettig als het blok wat meer op toeren is. De Versys 650 is een uiterst makkelijke motorfiets om mee te rijden. Hij is goed wendbaar, stuurt voorspelbaar en voelt licht aan. Overhaakse bochten en lange doordraaiers zijn het favoriete speelterrein van de Versys, waarbij de vering goed zijn werk doet. Corrigeren terwijl je in een bocht ligt laat de motor probleemloos toe en het geheel blijft altijd comfortabel aanvoelen. Dit is een type B motor.
Kawasaki Versys 650

BMW F650 GS

Deze vloeistofgekoelde tweecylinder met vier kleppen per cylinder levert 52kW (71pk). Bij het rijden van bochten is het heel plezierig dat de reactie op het gas zo constant en voorspelbaar is. Je kunt daardoor heel gemakkelijk elke bocht met het gas er op doorrijden. Voor bochtenplezier zijn de vering en demping ook belangrijk. Daarbij valt op dat de vering eerder aan de stugge kant is dan aan de slappe kant, voor het gedrag in de bochten is dat heel erg plezierig. Dit is een type B motor.
BMW F650 GS

BMW F700 GS

De BMW F 700 GS biedt onbezorgd rijplezier voor iedereen. Met zijn 75 pk sterke motor en zijn uitstekende handling is deze machine met speels gemak te rijden, op elke ondergrond. Met zijn geringe gewicht is het de ideale allround enduro machine voor veel motorrijders. Dit is een type B motor.
BMW F700 GS

BMW F800 R

De BMW F800 R heeft 64kW (87 pk) en is een ideale motor voor de ervaren motorrijder. De BMW heeft voldoende vermogen dat geleidelijk wordt opgebouwd. Zo kun je zeggen dat het een motor is die geen directe emotie oproept tijdens het rijden, maar wel functioneel is en waar je veel plezier mee zult hebben tijdens het bochtenwerk. Alles loopt erg soepel en stuurt makkelijk. Door de geleidelijke gasrespons kun je heerlijk toeren, door dorpjes rijden of de bergen in, zo doet deze motor exact wat jij wilt. Deze motor heeft geen topkoffer. Dit is een type B motor.
BMW F800 R

HONDA VARADERO 1000

Wolf in schaapskleren, veel koppel en veel vermogen. Deze motor heeft een comfortabele zit en is ideaal voor lange afstanden. Een perfecte reismotor, vooral op bochtige en bergachtige wegen. Deze motor leent zich prima voor duo rijden. Dit is een type B motor.
Honda Varadero 1000

BMW R1200 GS

Beproefd, getest en bewezen onder de zwaarste omstandigheden, de 2-cilinder boxermotor met 92 kW (125 pk). Deze is efficiënt en heeft veel koppel, voor voelbaar rijplezier onder alle omstandigheden. Ook ideaal voor duo rijden. Kortom een hele veelzijdige sterke reismotor. Dit is een type C motor.
BMW R1200 GS

BMW R1200 R

De BMW R1200 R is een krachtige allrounder die comfort en sportiviteit 92 kW (125 pk) combineert en zorgt voor een indrukwekkende rijervaring. Met zijn lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor is het een echte alleskunner. Rijden met een R1200 R is gewoon genieten. Ondanks het gewicht van 231 kilogram , kost het je amper moeite om hem van bocht naar bocht te loodsen. Deze motor heeft twee zijkoffers en geen topkoffer. Dit is een type C motor.
BMW R1200 R