Wij hebben een selectie gemaakt uit een aantal betrouwbare motorverhuurbedrijven, waardoor wij u een ruime keuze kunnen bieden aan goede motorfietsen. Alle motoren zijn voorzien van een topkoffer. Op Sicilië en Sardinië kan men de motoren eveneens voorzien van een navigatiesysteem. 

LET OP: DE MINIMUMLEEFTIJD OM EEN MOTOR TE HUREN IS 25 JAAR.

SUZUKI V STROM 650

Met zijn ultieme zitcomfort, zijn pittige en levendige 650 cc V-twin en zijn sublieme wendbaarheid is de V-Strom 650 de ideale motor voor een vakantietrip naar verre oorden. Deze V-twin blinkt uit in souplesse en heeft met 71 pk meer dan genoeg power in huis voor opwindende tochten in de bergen of snelle snelwegritten. Daarbij brengen zijn efficiënte karakter en zijn riante tankinhoud verre horizonten nog dichterbij . Deze motor bieden wij aan op Gran Canaria, Sicilië en Mallorca.

HONDA CB500 X

Met zijn pittig karakter en adventure styling is de CB500X een heerlijke motor om lekker te toeren. Zijn rechte en ruim bemeten zithouding, grote actieradius en lange veerweg van de ophanging plaatsen een waar gevoel van avontuur in elke rit. Daarbovenop is de CB500X een perfecte motor voor in de bergen. Deze motor bieden wij aan op Tenerife en Gran Canaria, 

HONDA NC750 X

De NC750X zit boordevol krachtige nieuwe ontwerpelementen en biedt verbeterde prestaties. De motorfiets is voorzien van een verfijnde 750 cc motor, wielophanging met een lange veerweg en de gebruiksvriendelijke Dual Clutch Transmission, alles om het avontuur onbevreesd tegemoet te rijden. Deze motor bieden wij aan op Tenerife, Gran Canaria, Mallorca en Sicilië.

KAWASAKI VERSYS 650

Deze motor is bij uitstek geschikt voor bochtige bergweggetjes. De Versys 650 rijdt prettig als het blok wat meer op toeren is. De Versys 650 is een uiterst makkelijke motorfiets om mee te rijden. Hij is goed wendbaar, stuurt voorspelbaar en voelt licht aan. Overhaakse bochten en lange doordraaiers zijn het favoriete speelterrein van de Versys, waarbij de vering goed zijn werk doet. Corrigeren terwijl je in een bocht ligt laat de motor probleemloos toe en het geheel blijft altijd comfortabel aanvoelen. Deze motor bieden wij alleen aan op Tenerife. 

BMW F650GS

Deze vloeistofgekoelde tweecylinder met vier kleppen per cylinder levert 52kW (71pk). Bij het rijden van bochten is het heel plezierig dat de reactie op het gas zo constant en voorspelbaar is. Je kunt daardoor heel gemakkelijk elke bocht met het gas er op doorrijden. Voor bochtenplezier zijn de vering en demping ook belangrijk. Daarbij valt op dat de vering eerder aan de stugge kant is dan aan de slappe kant, voor het gedrag in de bochten is dat heel erg plezierig. Deze motor bieden wij aan op Tenerife, Gran Canaria en Sardinië.

BMW F700GS

De BMW F 700 GS biedt onbezorgd rijplezier voor iedereen. Met zijn 75 pk sterke motor en zijn uitstekende handling is deze machine met speels gemak te rijden, op elke ondergrond. Met zijn geringe gewicht is het de ideale allround enduro machine voor veel motorrijders. Deze motor bieden wij aan op Tenerife en Mallorca.

BMW F 750 GS

Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je toegangskaart voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit. Deze motor bieden wij aan op Gran Canaria en Sardinië.

BMW F800 GS

Door het prettige blok en de rustige gasreactie is deze motor zeer geschikt voor beginnende bestuurders, maar ook voor de ervaren rijder is er genoeg te beleven aan boord. Deze motor bieden wij aan op Gran Canaria en Mallorca

BMW F850 GS

Welk soort terrein je ook prefereert, de BMW F 850 GS is een echt talent, is prima handelbaar en biedt  ongelooflijke prestaties. Deze motor bieden wij alleen aan op Sardinië.

HONDA VARADERO 1000

Wolf in schaapskleren, veel koppel en veel vermogen. Deze motor heeft een comfortabele zit en is ideaal voor lange afstanden. Een perfecte reismotor, vooral op bochtige en bergachtige wegen. Deze motor bieden wij alleen aan op Tenerife.

HONDA AFRICA TWIN 1000

Er is niets dat de Africa Twin kan tegenhouden. Een heerlijke krachtige motor voor een perfecte motorvakantie. Deze motor bieden wij aan op Gran Canaria en Sardinië.

BMW R1200 GS

Beproefd, getest en bewezen onder de zwaarste omstandigheden, de 2-cilinder boxermotor met 92 kW (125 pk). Deze is efficiënt en heeft veel koppel, voor voelbaar rijplezier onder alle omstandigheden. Ook ideaal voor duo rijden. Kortom een hele veelzijdige sterke reismotor. Deze motor bieden wij aan op Tenerife, Gran Canaria en Mallorca

BMW R1200 R

De BMW R1200 R is een krachtige allrounder die comfort en sportiviteit 92 kW (125 pk) combineert en zorgt voor een indrukwekkende rijervaring. Met zijn lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor is het een echte alleskunner. Rijden met een R1200 R is gewoon genieten. Ondanks het gewicht van 231 kilogram , kost het je amper moeite om hem van bocht naar bocht te loodsen. Deze motor heeft twee zijkoffers en geen topkoffer. Deze motor bieden wij aan op Tenerife.

Sluit Menu