Over ons

Wie zijn wij?

Select Motor Travel is een reisorganisatie die pakketreizen met huurmotor aanbiedt op Tenerife, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, Sicilië, Sardinië, Corsica, Portugal en Mallorca. Daarnaast bieden wij een prachtige motorreis met eigen motor aan naar Cerdanya in de Spaanse Pyreneen.

Enjoy and Ride

Select Motor Travel is een apart label van Ilios Reizen, een reisorganisatie uit Oldenzaal (www.iliosreizen.nl). Select Motor Travel biedt betaalbare pakketreizen met huurmotor of eigen motor aan op nagenoeg alle Canarische Eilanden, Mallorca, Sardinië, Corsica,  Sicilië en de Spaanse Pyreneeën. Wij zijn steeds op zoek naar andere interessante bestemmingen, op dit moment wordt Portugal onderzocht. 

Wat biedt Select Motor Travel zoal aan?

Diverse standaard pakketreizen (uitermate geschikt voor 1 – 4 personen)
Een pakketreis bestaat onder andere uit een goede huurmotor, een mooie accommodatie, diverse transfers en de benodigde verzekeringen. De meeste accommodaties zijn door ons persoonlijk bezocht en beoordeeld. Zo kunnen wij onze ervaringen met de klant delen en samen de juiste keuze maken. De pakketreizen zijn dusdanig samengesteld zodat ze perfect geschikt zijn voor de individuele reiziger. Voor groepen bieden we maatwerk aan. 

Gecombineerde motorreis (uitermate geschikt voor 1 – 4 personen)
Geschikt voor mensen die niet alle dagen motor willen rijden, maar ook een paar dagen echt tot rust willen komen. Select Motor Travel kan voor u een aantal dagen een huurmotor verzorgen en bijvoorbeeld een aantal dagen een huurauto. U kunt het zelf helemaal invullen. 

Uitsluitend motorverhuur
Voor de klanten die het liefst de motorvakantie helemaal zelf willen regelen biedt Select Motor Travel alleen de huurmotor aan. Het team van Select Motor Travel heeft aan den lijve ondervonden dat het niet altijd gemakkelijk is om ter plekke een betrouwbare huurmotor te vinden. Door onze regelmatige bezoeken aan de eilanden hebben we het kaf van het koren weten te scheiden. Select Motor Travel heeft goede en duidelijke afspraken gemaakt met een aantal betrouwbare motorverhuurbedrijven ter plaatse, waardoor u een ruime keuze heeft uit diverse goede motoren. Van tevoren weet u dus precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Maatwerk motorreis

Bedenk het en Select Motor Travel kan het hoogstwaarschijnlijk aanbieden. Naast de gestandaardiseerde pakketreizen zijn wij heel flexibel in de invulling van uw reis. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van een maatwerkreis. 

– Combinatie Tenerife en Gran Canaria

– Combinatie Tenerife / La Gomera / La Palma

– Combinatie Gran Canaria / Fuerteventura / Lanzarote

– Combinatie Sardinië / Corsica 

– Combinatie Mallorca / Menorca

– Groepsreis met motorbegeleider op Tenerife 

Onze doelgroep is vrij breed, feitelijk iedereen die in het bezit is van motorrijbewijs A en wel eens ergens anders motor wil rijden dan in eigen land of op het Europese vaste land. Kernwoorden zijn genieten, avontuur en natuur. Of u nu samen met uw partner wilt motorrijden of met een vriendengroep, wij helpen u met de juiste invulling van uw wensen. 

De weersomstandigheden op de Canarische Eilanden lenen zich uitstekend om er het gehele jaar door met de motor op uit te trekken. Daarnaast zijn de wegen in prima staat en worden regelmatig onderhouden. Op Mallorca, Sardinië en Sicilië is het seizoen iets korter dan op de Canarische Eilanden. Met name in het voor- en najaar is het klimaat op Mallorca, Sardinië en Sicilië perfect om motor te rijden. Ook hier is de natuur adembenemend en zijn de wegen over het algemeen prima. 

Wij wensen u veel reisplezier ! 
Pieter Vermaat en Nancy olde Damink

Sluit Menu