8-daagse motorreis Tenerife met dagtrip naar La Gomera

Een 8-daagse motorreis Tenerife met dagtrip naar La Gomera, de ideale vakantie! Een combinatie tussen twee van de mooiste Canarische eilanden.

Deze  avontuurlijke motorvakantie bestaat uit transfers van/naar luchthaven, transfers van/naar motorverhuurbedrijf, verblijf Appartementen Isla Verde, ferry naar en van La Gomera. Daarnaast heeft u de beschikking over een prima motorfiets naar keuze met topkoffer. 

De genoemde vanaf prijs in de prijstabel hieronder is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief vlucht. Op uw verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 8-daagse motorreis Tenerife met dagtrip naar La Gomera is al te boeken vanaf één persoon.

Uiteraard bieden wij ook andere accommodaties aan. Neem contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden.

Rijd dwars door het schitterende natuurgebied rond De Teide, de hoogste top van Spanje met daar omheen een adembenemend vulkanisch landschap dat u gezien moet hebben als u op Tenerife verblijft. Met de Teleferico kabelbaan kunt u (bijna) naar de top. U zult thuis veel te vertellen hebben na deze 8-daagse motorreis Tenerife met dagtrip naar La Gomera.

Omgeven door een prachtige tuin met tropische begroeiing vindt u dit unieke appartementencomplex “Isla Verde” met een persoonlijke sfeer. Vanuit de meeste appartementen heeft u een grandioos uitzicht.

Het eenvoudige appartementencomplex is rustig gelegen in het kleine dorpje Chayofa el Morro net boven zeeniveau. Het is maar zes kilometer naar zee en naar de drukke toeristencentra Los Cristianos en Playa de las Americas.

U verblijft op basis van logies. Schoonmaak, handdoekenwissel en linnenwissel zijn wekelijks. Het is tevens mogelijk om een kluisje te huren.

Het appartementencomplex bevat 15 appartementen en studio’s. In de tropisch aangelegde tuin is een ruim zwembad met zonneterras en ligstoelen aanwezig. Er is een kleine receptie (beperkte openingstijden) aanwezig.

In de nabije omgeving vindt u een aantal restaurantjes, een supermarkt, een kapper en tennisbanen (verlicht).

Er is WIFI in het hele complex waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

In deze 8-daagse motorreis Tenerife is een dagtrip naar het naastgelegen prachtige eiland La Gomera inbegrepen. In de ochtend neemt u de ferry vanuit de haven van Los Cristianos en vaart u in ongeveer 45 minuten naar La Gomera.

La Gomera is het op één na kleinste eiland van de (bewoonde) Canarische Eilanden. In het zuiden vindt u diverse stranden te midden van een ruig landschap. U vindt hier ook het beroemde Valle Gran Rey. 

Het eiland is cirkelvormig, ongeveer 24 kilometer in doorsnee en met als hoogste punt de 1.487 meter hoge Garajonay. In het midden van het eiland bevindt zich een dichtbeboste hoogvlakte met een vrijwel ondoordringbaar oerwoud, dit is bijna permanent gesluierd in wolken en rondwervelende mist, die een weelderige en diverse begroeiing mogelijk maken, waaronder het grootste nog samenhangende laurierbomenbos op aarde. Over de hellingen lopen kris-kras allerlei paden die verschillende uitdagingen bieden aan wandelaars, en de volhouder belonen met verbluffend mooie uitzichten. 

Door het ontbreken van industrie, snelwegen en massatoerisme is La Gomera een oase van rust. Dit wordt nog eens benadrukt doordat er op het eiland geen enkel stoplicht te vinden is, dus ideaal voor de motor.

Aan het einde van de dag brengt de ferry u weer terug naar Tenerife. De kans is groot dat u onderweg dolfijnen ziet.

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door een taxitransfer naar uw accommodatie gebracht. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst wordt u dezelfde dag of de volgende ochtend opgehaald door het motorverhuurbedrijf om vervolgens de motor in ontvangst te nemen. Bij het motorverhuurbedrijf zullen verder alle formaliteiten worden afgehandeld. De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf  € 800,00 en een borg vanaf € 100,00. Het eigen risico kunt u bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De motor is voorzien van een topkoffer. Navigatie wordt op Tenerife niet bijgeleverd. Uiteraard kunt u uw eigen navigatiesysteem inclusief bijbehorende houder meenemen en ter plekke laten monteren. Er is een werkplaats aanwezig.

Onze ervaringen en die van het motorverhuurbedrijf zijn echter dat op Tenerife je nauwelijks een navigatiesysteem nodig hebt. Het wegennetwerk op het eiland is erg overzichtelijk en een overzichtskaart van het eiland voldoet prima.

Na afloop van uw vakantie levert u de motor weer in bij het motorverhuurbedrijf, die u vervolgens weer afzet bij uw accommodatie. Vanuit uw accommodatie wordt u door een taxitransfer naar de luchthaven gebracht.

Prijzen 8-daagse motorreis Tenerife / La Gomera

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon. Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (goedkoopste type, bijvoorbeeld Honda CB500X) ferry naar La Gomera en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht.

Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59).

De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs
Januari€ 910,00
februari€ 910,00
Maart€ 910,00
April€ 910,00
Mei€ 890,00
Juni€ 890,00
Juli€ 890,00
Augustus€ 890,00
September€ 890,00
Oktober€ 890,00
November€ 910,00
December€ 910,00
Sluit Menu