6-daagse motorreis Tenerife

Een 6-daagse motorreis Tenerife, bestaande uit transfers van/naar de luchthaven, transfers van/naar het motorverhuurbedrijf en  verblijf in Appartementen Isla Verde. U heeft de beschikking over een prima motorfiets naar keuze met topkoffer. Deze reis is al te boeken vanaf één persoon.

De genoemde vanaf prijs in onderstaande tabel is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief vlucht. Op verzoek kunnen wij de vlucht ook voor u regelen.

Uiteraard bieden wij ook andere accommodaties aan. Neem contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden.

Deze 6-daagse motorreis Tenerife is dé manier om geheel op eigen tempo de talrijke bezienswaardigheden op Tenerife te bezoeken! Geniet onderweg van authentieke plaatsjes, prachtige slingerweggetjes en schitterende natuur. Rijd dwars door het schitterende natuurgebied rond De Teide, de hoogste top van Spanje met daar omheen een adembenemend vulkanisch landschap dat u gezien moet hebben als u op Tenerife verblijft. Met de Teleferico kabelbaan kunt u (bijna) naar de top. U heeft voldoende tijd om het hele eiland te ontdekken met deze 6-daagse motorreis Tenerife.

U verblijft in een uniek appartementencomplex “Isla Verde” met een persoonlijke sfeer, omgeven door een prachtige tuin met tropische begroeiing. Vanuit de meeste appartementen heeft u een grandioos uitzicht.

Appartementen Isla verde is een eenvoudig en kleinschalig appartementencomplex met een mooie rustige ligging in het kleine dorpje Chayofa el Morro net boven zeeniveau. Het is maar zes kilometer naar de zee en naar de drukke toeristencentra Los Cristianos en Playa de las Americas.

U verblijft op basis van logies. Schoonmaak, handdoekenwissel en linnenwissel zijn wekelijks. Het is tevens mogelijk om een kluisje te huren.

Het appartementencomplex bevat 15 appartementen en studio’s. In de tropisch aangelegde tuin is een ruim zwembad met zonneterras en ligstoelen aanwezig. Er is een kleine receptie (beperkte openingstijden) aanwezig.

In de nabije omgeving vindt u een aantal restaurantjes, een supermarkt, een kapper en tennisbanen (verlicht).

Er is WIFI in het hele complex waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Bij aankomst op het vliegveld wordt u door een taxitransfer naar uw accommodatie gebracht. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst wordt u dezelfde dag of de volgende ochtend opgehaald door het motorverhuurbedrijf om vervolgens de motor in ontvangst te nemen. Bij het motorverhuurbedrijf zullen verder alle formaliteiten worden afgehandeld. De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf  € 800,00 en een borg vanaf € 100,00. Het eigen risico kunt u echter bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De motor is voorzien van een topkoffer. Navigatie wordt op Tenerife niet bijgeleverd. Uiteraard kunt u uw eigen navigatiesysteem inclusief bijbehorende houder meenemen en ter plekke laten monteren, er is een werkplaats aanwezig. Onze ervaringen en die van het motorverhuurbedrijf zijn echter dat op Tenerife je nauwelijks een navigatiesysteem nodig hebt. Het wegennetwerk op het eiland is erg overzichtelijk en een overzichtskaart van het eiland voldoet prima.

Wij leveren bij de digitale reisbescheiden ook een aantal voorbeeldroutes die u naar eigen keuze kunt gebruiken.

Na afloop van uw vakantie levert u de motor weer in bij het motorverhuurbedrijf, die u vervolgens weer afzet bij uw accommodatie. Vanuit uw accommodatie wordt u door een taxitransfer naar het vliegveld gebracht.

Prijzen 6-daagse motorreis Tenerife

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon.

Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (goedkoopste type, bijvoorbeeld Honda CB500X) en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht.

Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59).

De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs per persoon
Januari€ 659,00
februari€ 659,00
Maart€ 659,00
April€ 659,00
Mei€ 647,00
Juni€ 647,00
Juli€ 647,00
Augustus€ 647,00
September€ 647,00
Oktober€ 647,00
November€ 659,00
December€ 659,00
Sluit Menu