8-daagse motorrondreis Sardinië

Een 8-daagse motorrondreis Sardinië bestaande uit transfers van/naar de luchthaven, van/naar motorverhuurbedrijf en verblijf in door ons samengestelde 3-sterren hotels verspreid over het hele eiland. U beschikt over een betrouwbare huurmotor met topkoffer. Op verzoek kan de motor voorzien worden van een navigatiesysteem. 

De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf € 2.000,00. Dit is tevens uw borg waarvoor een creditcard op naam van de bestuurder verplicht is. Het eigen risico kunt u bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De vanaf prijs in onderstaande tabel is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief de vlucht. Op verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 8-daagse motorrondreis Sardinië kunt u al boeken vanaf één persoon. U heeft voldoende tijd om het grootste gedeelte van Sardinië te ontdekken.

Wij hebben voor deze motorrondreis een aantal mooie 3-sterren hotels voor u geselecteerd. De hotels zijn van alle gemakken voorzien, u verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Hieronder ziet u hoe deze motorrondreis eruit ziet. Deze motorreis kunnen wij naar uw wensen aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de motorvakantie uitbreiden met een aantal dagen Corsica! Hoe avontuurlijk is dat.

Tijdens deze 8-daagse motorrondreis Sardinië rijdt u het hele eiland rond, totaal ongeveer 1400 km. U heeft de beschikking over een betrouwbare motor naar keuze. Deze motorreis ziet er als volgt uit:

Dag 1:
Vlucht Amsterdam – Olbia
Dag 2:
Olbia-Arbatax – 221km
Dag 3:
Arbatax-Arbatax – 229km
Dag 4:
Arbatax-Cagliari – 188km
Dag 5:
Cagliari-Portu Maga – 260km
Dag 6:
Portu Maga-Alghero – 233km
Dag 7:
Alghero-Olbia – 239km
Dag 8:
Vlucht Olbia – Amsterdam

Prijzen 8-daagse motorrondreis Sardinië

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon. Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (in dit geval BMW F700 GS) en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht. Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59). De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs
Januariniet mogelijk
februariniet mogelijk
Maartniet mogelijk
April€ 1.150,00
Mei€ 1.160,00
Juni€ 1.251,00
Juli€ 1.380,00
Augustus€ 1.535,00
September€ 1.237,00
Oktober€ 1.186,00
Novemberniet mogelijk
Decemberniet mogelijk
Sluit Menu