8-daagse motorreis Gran Canaria

Een 8-daagse motorreis Gran Canaria, bestaande uit transfers van/naar luchthaven, transfers van/naar motorverhuurbedrijf en verblijf Appartementen Dunasol. U heeft de beschikking over een prima motorfiets met topkoffer.

De genoemde vanaf prijs in de prijstabel hieronder is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief vlucht. Op verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 8-daagse motorreis Gran Canaria is al te boeken vanaf één persoon.

Uiteraard bieden wij ook andere accommodaties aan. Neem contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden.

Appartementen Dunasol

Appartementen Dunasol bevindt zich in een rustig gedeelte van Playa del Inglés, op 2 minuten lopen van de mooie duinen en stranden van Dunas de Maspelomas. Het complex heeft een zonneterras, een fitnessruimte en een buitenzwembad dat ‘s winters wordt verwarmd. In de gemeenschappelijke ruimten heeft u gratis WiFi.

U verblijft op basis van logies.

Alle appartementen hebben een balkon met uitzicht op de tuin of op het zwembad. In de woonkamer staan een satelliet-tv en een slaapbank. De open keuken is voorzien van een kookplaat, een koffiezetapparaat en een magnetron.

Alle appartementen worden drie keer per week schoongemaakt, de handdoeken worden ook drie keer per week verschoond. Het beddengoed wordt één keer per week verwisseld.

In de directe omgeving van het complex zijn voldoende cafés, restaurants en supermarkten te vinden.

 

Bij aankomst op het vliegveld wordt u door een taxitransfer naar uw accommodatie gebracht. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst wordt u dezelfde dag of de volgende ochtend opgehaald door het motorverhuurbedrijf om vervolgens de motor in ontvangst te nemen. Bij het motorverhuurbedrijf zullen verder alle formaliteiten worden afgehandeld. De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf € 700,00. Dit is tevens uw borg waarvoor een creditcard op naam van de bestuurder verplicht is. Het eigen risico kunt u bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De motor is voorzien van een topkoffer. Een navigatiesysteem wordt niet bijgeleverd. Uiteraard kunt u uw eigen navigatiesysteem inclusief bijbehorende houder meenemen en ter plekke monteren. Onze ervaringen en die van het motorverhuurbedrijf zijn echter dat op Gran Canaria je nauwelijks een navigatiesysteem nodig hebt. Het wegennetwerk op het eiland is erg overzichtelijk en een overzichtskaart van het eiland voldoet prima.

Wij leveren bij de digitale reisbescheiden ook een aantal voorbeeldroutes die u naar wens kunt gebruiken.

Na afloop van uw motorvakantie levert u de motor weer in bij het motorverhuurbedrijf en vervolgens wordt u door een taxitransfer naar de luchthaven gebracht.

Prijzen 8-daagse motorreis Gran Canaria

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon. Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (goedkoopste type, bijvoorbeeld Honda CB500X) en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht. Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59). De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs
Januari€ 969,00
februari€ 969,00
Maart€ 969,00
April€ 916,50
Mei€ 874,50
Juni€ 874,50
Juli€ 874,50
Augustus€ 874,50
September€ 888,50
Oktober€ 927,00
November€ 969,00
December€ 916,50
Sluit Menu