Hier bent u: Home>Laatste nieuws

Laatste nieuws

Laatste update 17 september 2018

17 september 2018 |
Op Gran Canaria verhuren we nu ook de nieuwe Suzuki V-strom 650 ABS. En als je niet alle dagen een motor wilt huren, dan kunnen we ook een paar dagen een motor voor je regelen en bijvoorbeeld een paar dagen een auto. Dat is maatwerk, jij bepaalt!

9 augustus 2018 |
De voorbereidingen voor de MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn alweer begonnen. We hopen jullie daar te zien!
MOTORbeurs Utrecht 2019 is van donderdag 14 februari t/m zondag 17 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

7 juni 2018 |
Vanaf vandaag hebben we de cashback actie.
Zie: www.facebook.com/selectmotortravel/videos/496996637384791/

26 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 11-daagse motorrondreis op Sicilië! Vijf mooie hotels met ontbijt, betrouwbare huurmotoren en een fantastisch eiland om motor te rijden.

24 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 8-daagse motorrondreis op Sicilië! Drie mooie hotels met ontbijt, betrouwbare huurmotoren en een fantastisch eiland om motor te rijden.

20 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 6-daagse motorreis op Mallorca! Betrouwbare motoren en mooie accommodatie vlak aan zee.

9 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 8-daagse motorreis op Mallorca! Prachtig eiland om met de motor te ontdekken. Combinatie met Menorca eveneens mogelijk.

16 maart 2018 | De winnaar van de 5-daagse Motorreis Tenerife voor 2 personen is:

Remco Bosveld uit Apeldoorn. Hartelijk gefeliciteerd Remco met deze mooie prijs! Wij nemen contact met je op en komen binnenkort bij je langs om de cheque persoonlijk te overhandigen en de details met je te bespreken.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen met deze actie. Helaas kunnen wij maar twee mensen gelukkig maken.

Volgend jaar zullen wij weer een actie uitzetten rondom de Motorbeurs Utrecht.

15 maart 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Motovatie in Amstelveen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht was een grandioos succes. Heel veel enthousiaste mensen gesproken. Een motorvakantie naar de Canarische Eilanden hoeft echt niet duur te zijn!

22 - 25 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht, wij staan in hal 9, stand A058. We zien je daar graag!

9 februari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motor- en Toerclub De Koppeling in Apeldoorn. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Mozamo in Koog a/d Zaan. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | De winnaar van de 2 gratis toegangsbewijzen voor de Motorbeurs Utrecht is bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Het is Joke Zwier. Joke van harte, de kaartjes komen jouw kant op.

10 januari 2018 | Sinds kort bieden wij ook uitsluitend motorverhuur aan op Tenerife en Gran Canaria. Vraag ons naar de mogelijkheden.

5 december 2017 | De werkvakantie op Tenerife en La Gomera zit er helaas weer op. Wat is het toch mooi om daar met de motor te reizen. Boek nu en ervaar het zelf.

8 november 2017 | Nog drie weken en dan gaat het team van Select Motor Travel weer een aantal mooie motorroutes voor onze klanten uitzetten op Tenerife en La Gomera. Alles voor een fantastische motorvakantie.

12 oktober 2017 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Siddeburen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen.

6 oktober 2017 | Vandaag de definitieve bevestiging ontvangen dat Select Motor Travel een stand heeft op de MOTORbeurs Utrecht van 22 t/m 25 februari 2018. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

30 september 2017 | WINACTIE motorreis Tenerife voor 2 personen. Halverwege maart 2018 zullen wij een motorvakantie voor 2 personen op Tenerife gaan verloten onder diegene die onze Facebookpagina (www.facebook.com/selectmotortravel) heeft geliket en gedeeld. Binnenkort zullen wij de exacte voorwaarden publiceren.

15 juni 2017 | Afrondende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Tenerife. Tevens diverse accommodaties bezocht en motorroutes uitgezet. Alles om onze klanten een onvergetelijke motorvakantie te bezorgen.

10 juni 2017 | Aantal dagen werkbezoek op Gran Canaria. Uitwerking motorvakantie voor onze klanten. Aantal mooie accommodaties en diverse motorroutes uitgezet. Ook afspraken met de motorverhuurbedrijven afgerond.

15 januari 2017 | Verkennende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Gran Canaria en Tenerife. Aantal motoren gehuurd om zelf te ervaren hoe de wegen zijn en tegen welke praktische zaken je aanloopt. Eerste indrukken zijn prima. Eveneens diverse accommodaties bezocht. Alles voor een prachtige motorvakantie voor onze toekomstige klanten.

16 maart 2018 is de verloting geweest en hebben we de gelukkige winnaar bekend gemaakt. Het is geworden Remco Bosveld uit Apeldoorn. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

WINACTIE MOTORREIS TENERIFE VOOR 2 PERSONEN

Cashback actie, Verdien € 50,- korting.

De cashback actie houdt het volgende in: |

Wanneer u bij ons een motorreis boekt ontvangt u van ons een unieke code. U deelt deze code met uw vrienden. Indien vervolgens één van uw vrienden eveneens bij Select Motor Travel een motorreis boekt en de code daarbij vermeldt, dan krijgen jullie beiden €50,- terug gestort. Jullie moeten dan beiden wel nog even de Facebook-pagina van Select Motor Travel liken en de speciale actie-video op Facebook delen.

Actievoorwaarden en spelregels: |

Doe een boeking
Deel de code met uw vrienden
Like de Facebookpagina van Select Motor Travel
Deel de speciale actie-video op Facebook

Maximaal één code te gebruiken per boeking

Als iemand een boeking op basis van uw code doet, verdient u en die persoon ieder € 50,-. Brengt u nog meer boekingen met uw code aan, dan krijgt u per extra boeking wederom € 50,- cashback.