Hier bent u: Home>Laatste nieuws

Laatste nieuws

Laatste update 20 april 2018

20 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 6-daagse motorreis op Mallorca! Betrouwbare motoren en mooie accommodatie vlak aan zee.

9 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 8-daagse motorreis op Mallorca! Prachtig eiland om met de motor te ontdekken. Combinatie met Menorca eveneens mogelijk.

16 maart 2018 | De winnaar van de 5-daagse Motorreis Tenerife voor 2 personen is:

Remco Bosveld uit Apeldoorn. Hartelijk gefeliciteerd Remco met deze mooie prijs! Wij nemen contact met je op en komen binnenkort bij je langs om de cheque persoonlijk te overhandigen en de details met je te bespreken.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen met deze actie. Helaas kunnen wij maar twee mensen gelukkig maken.

Volgend jaar zullen wij weer een actie uitzetten rondom de Motorbeurs Utrecht.

15 maart 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Motovatie in Amstelveen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht was een grandioos succes. Heel veel enthousiaste mensen gesproken. Een motorvakantie naar de Canarische Eilanden hoeft echt niet duur te zijn!

22 - 25 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht, wij staan in hal 9, stand A058. We zien je daar graag!

9 februari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motor- en Toerclub De Koppeling in Apeldoorn. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Mozamo in Koog a/d Zaan. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | De winnaar van de 2 gratis toegangsbewijzen voor de Motorbeurs Utrecht is bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Het is Joke Zwier. Joke van harte, de kaartjes komen jouw kant op.

10 januari 2018 | Sinds kort bieden wij ook uitsluitend motorverhuur aan op Tenerife en Gran Canaria. Vraag ons naar de mogelijkheden.

5 december 2017 | De werkvakantie op Tenerife en La Gomera zit er helaas weer op. Wat is het toch mooi om daar met de motor te reizen. Boek nu en ervaar het zelf.

8 november 2017 | Nog drie weken en dan gaat het team van Select Motor Travel weer een aantal mooie motorroutes voor onze klanten uitzetten op Tenerife en La Gomera. Alles voor een fantastische motorvakantie.

12 oktober 2017 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Siddeburen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen.

6 oktober 2017 | Vandaag de definitieve bevestiging ontvangen dat Select Motor Travel een stand heeft op de MOTORbeurs Utrecht van 22 t/m 25 februari 2018. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

30 september 2017 | WINACTIE motorreis Tenerife voor 2 personen. Halverwege maart 2018 zullen wij een motorvakantie voor 2 personen op Tenerife gaan verloten onder diegene die onze Facebookpagina (www.facebook.com/selectmotortravel) heeft geliket en gedeeld. Binnenkort zullen wij de exacte voorwaarden publiceren.

15 juni 2017 | Afrondende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Tenerife. Tevens diverse accommodaties bezocht en motorroutes uitgezet. Alles om onze klanten een onvergetelijke motorvakantie te bezorgen.

10 juni 2017 | Aantal dagen werkbezoek op Gran Canaria. Uitwerking motorvakantie voor onze klanten. Aantal mooie accommodaties en diverse motorroutes uitgezet. Ook afspraken met de motorverhuurbedrijven afgerond.

15 januari 2017 | Verkennende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Gran Canaria en Tenerife. Aantal motoren gehuurd om zelf te ervaren hoe de wegen zijn en tegen welke praktische zaken je aanloopt. Eerste indrukken zijn prima. Eveneens diverse accommodaties bezocht. Alles voor een prachtige motorvakantie voor onze toekomstige klanten.

16 maart 2018 is de verloting geweest en hebben we de gelukkige winnaar bekend gemaakt. Het is geworden Remco Bosveld uit Apeldoorn. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

WINACTIE MOTORREIS TENERIFE VOOR 2 PERSONEN

De winnaar van de WINACTIE Motorvakantie Tenerife 2018 is bekend gemaakt

Remco Bosveld uit Apeldoorn heeft gewonnen |

Deze motorvakantie bestaat uit: |

- 4 overnachtingen Appartementen Isla Verde in Chayofa op Tenerife voor 2 personen op basis van logies.
- Gedurende de vakantie de beschikking over 2 huurmotoren (type A) met topkoffer.
- All-risk verzekering voor 2 huurmotoren.
- Afkoop Eigen Risico verzekering voor 2 huurmotoren.
- Transfer van/naar luchthaven Tenerife Zuid.
- Transfer van/naar motorverhuurbedrijf.
- Vlucht voor 2 personen (gemaximeerd tot € 150,00 per persoon voor een retourvlucht).

Actievoorwaarden en spelregels: |

- Deelname vindt plaats nadat de Facebookpagina van Select Motor Travel
(www.facebook.com/selectmotortravel) is geliket.
- De looptijd van deze actie eindigt 15 maart 2018.
- De trekking vindt plaats 16 maart 2018.
- De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
- De winnaar van deze actie wordt binnen 5 werkdagen na de trekking persoonlijk door ons geïnformeerd.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
- De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
- De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
- De te winnen vakantie moet uiterlijk 31-12-2018 zijn geboekt, na deze datum vervalt de prijs.
- De persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen worden door Select Motor Travel gebruikt voor deze actie en onze nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
- Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.