Hier bent u: Home>Over ons

Over ons

Enjoy and Ride

Select Motor Travel is een apart label van Ilios Reizen, een reisorganisatie uit Oldenzaal (www.iliosreizen.nl). Select Motor Travel biedt betaalbare pakketreizen met huurmotor aan op Tenerife, La Gomera, Gran Canaria, Mallorca en Sicilië. Later zullen meer bestemmingen volgen, op dit moment wordt Cyprus onderzocht.

Wat biedt Select Motor Travel zoal aan?

Diverse standaard pakketreizen (uitermate geschikt voor 1 - 4 personen)
Een pakketreis bestaat onder andere uit een goede huurmotor, een mooie accommodatie, diverse transfers en de benodigde verzekeringen. De meeste accommodaties zijn door ons persoonlijk bezocht en beoordeeld. Zo kunnen wij onze ervaringen met de klant delen en samen de juiste keuze maken. De pakketreizen zijn dusdanig samengesteld zodat ze perfect geschikt zijn voor de individuele reiziger. Voor groepen bieden we maatwerk aan.

Gecombineerde motorreis (uitermate geschikt voor 1 - 4 personen)
Geschikt voor mensen die niet alle dagen motor willen rijden, maar ook een paar dagen echt tot rust willen komen. Select Motor Travel kan voor u een aantal dagen een huurmotor verzorgen en bijvoorbeeld een aantal dagen een huurauto. U kunt het zelf helemaal invullen.

Uitsluitend motorverhuur
Voor de klanten die het liefst de motorvakantie helemaal zelf willen regelen biedt Select Motor Travel alleen de huurmotor aan. Het team van Select Motor Travel heeft aan den lijve ondervonden dat het niet altijd gemakkelijk is om ter plekke een betrouwbare huurmotor te vinden. Door onze regelmatige bezoeken aan de eilanden hebben we het kaf van het koren weten te scheiden. Select Motor Travel heeft goede en duidelijke afspraken gemaakt met een aantal betrouwbare motorverhuurbedrijven ter plaatse, waardoor u een ruime keuze heeft uit diverse goede motoren. Van tevoren weet u dus precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Maatwerk motorreis
Bedenk het en Select Motor Travel kan het hoogstwaarschijnlijk aanbieden. Naast de gestandaardiseerde pakketreizen zijn wij heel flexibel in de invulling van uw reis. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van een maatwerkreis.

Combinatie Tenerife en Gran Canaria
Groepsreis met motorbegeleider op Tenerife
Andere accommodaties dan die worden aangeboden in de pakketreizen (zie voor ideeën www.iliosreizen.nl)
Afwijkende reisduren dan die worden aangeboden in de pakketreizen
Combinatie Mallorca en Menorca

Onze doelgroep is vrij breed, feitelijk iedereen die in het bezit is van motorrijbewijs A en wel eens ergens anders motor wil rijden dan in eigen land of op het Europese vaste land. Kernwoorden zijn genieten, avontuur en natuur. Of u nu samen met uw partner wilt motorrijden of met een vriendengroep, wij helpen u met de juiste invulling van uw wensen.

De weersomstandigheden op de Canarische Eilanden lenen zich uitstekend om er het gehele jaar door met de motor op uit te trekken. Daarnaast zijn de wegen in prima staat en worden regelmatig onderhouden. Op Mallorca en Sicilië is het seizoen iets korter dan op de Canarische Eilanden. Met name in het najaar en voorjaar is het klimaat op Mallorca en Sicilië perfect om motor te rijden. Ook hier is de natuur adembenemend en zijn de wegen over het algemeen prima.

Wij wensen u veel reisplezier !
Pieter Vermaat en Nancy olde Damink

starVraag een vrijblijvende offerte aan
starKijk op ons YouTube kanaal
starWij staan voor u klaar
starLike ons op Facebook

Geweldige week beleefd in Appartement Isla Verde op Tenerife. We hadden een Suzuki V Strom 650 geboekt , perfecte keuze om het eiland te ontdekken!

Hans, Amsterdam

Hoe werkt Select Motor Travel ?

Vaste motorverhuurbedrijven
Wij werken met een select aantal betrouwbare motorverhuurbedrijven op Tenerife, Gran Canaria, Mallorca en Sicilië waar we regelmatig contact mee hebben. Het motoraanbod is daardoor zeer divers en de motoren zijn goed onderhouden. Wij werken op basis van beschikbaarheid, indien een aangevraagde motor niet beschikbaar is dan zoeken wij voor u naar een alternatief binnen dezelfde categorie.

Mooie accommodaties
Nagenoeg iedere accommodatie op Tenerife, Gran Canaria, Mallorca en Sicilië is door ons team zelf bezocht en beoordeeld. Wij werken op basis van beschikbaarheid, indien een aangevraagde accommodatie niet beschikbaar is dan zoeken wij voor u naar een vergelijkbaar alternatief.

Wij verzorgen de motorreis van A tot Z
Doordat wij nagenoeg alles voor u regelen kunt u optimaal genieten.

Wij werken volledig digitaal
U ontvangt alle reisbescheiden digitaal.

Voorbeeldroutes
Tegelijkertijd met uw digitale reisbescheiden ontvangt u van ons voorbeeldroutes waar u naar eigen wens gebruik van kunt maken.

Tijdig boeken
Wij adviseren u om, met het oog op de beschikbaarheid, ruim op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Facebook en YouTube
Klik voor meer informatie en filmpjes op de icoontjes van Facebook en YouTube onderaan de website.

Ons team

MEDEWERKER1
Pieter VermaatOprichter
MEDEWERKER2
Nancy olde DaminkOprichter