Blog / Laatste nieuws

Laatste update 22 maart 2019

22 maart 2019 |
NIEUW: MOTORREIS SARDINIË met huurmotor!
Met een oppervlakte van maar liefst ruim 24.000 kilometer is Sardinië bijna net zo groot als Nederland en, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee.
Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming om met de motor te ontdekken. Het eiland kent prachtige landschappen, indrukwekkende steden met vele historische kerken en basilieken, veel haventjes, zeer mooie stranden en prachtige wegen. 
Het klimaat op Sardinië wordt omschreven als maritiem en subtropisch. Zowel in het voorjaar, in de zomer als in het najaar is het eiland een zeer aantrekkelijk bestemming voor een motorvakantie waarin je mooie toerritten kunt combineren met cultuur, natuur, ontspanning en zon. Zelfs een overtocht naar het bovengelegen eiland Corsica is perfect te combineren. Wij hebben een mooie rondreis met de motor voor u samengesteld waarbij u met alle facetten van het mooie eiland Sardinië zult kennismaken.

8-daagse motorrondreis Sardinië
Tijdens deze avontuurlijke motorrondreis verblijft u in door ons geselecteerde 3/4 sterren hotels met ontbijt in 5 verschillende plaatsen over het hele eiland. U rijdt het hele eiland rond, totaal ongeveer 1400 km. U heeft de beschikking over een BMW F750GS of een andere jonge motor naar keuze. Deze reis ziet er als volgt uit:
Dag 1:
Vlucht Amsterdam - Olbia
Dag 2:
Olbia-Arbatax - 221km
Dag 3:
Arbatax-Arbatax - 229km
Dag 4:
Arbatax-Cagliari - 188km
Dag 5:
Cagliari-Portu Maga - 260km
Dag 6:
Portu Maga-Alghero - 233km
Dag 7:
Alghero-Olbia - 239km
Dag 8:
Vlucht Olbia - Amsterdam

U heeft de beschikking over een BMW F750GS of een andere jonge motor naar keuze. De motor is voorzien van GPS met de routes, topkoffer, zijkoffers en All-risk verzekering.  

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvend prijsvoorstel bel of mail ons voor de mogelijkheden, 085-0656659, info@selectmotortravel.nl. 

Binnenkort vindt u meer informatie over al onze motorreizen op Sardinië op onze website www.selectmotortravel.nl. 

11 december 2018 |
MOTORbeurs Utrecht 14 februari t/m 17 februari 2019. Scoor hier uw tickets:
https://registration.n200.com/survey/3kb12mg73ic62?actioncode=NTWO000150QQP&partner-contact=3hnuzo2fd1ycv

3 december 2018 |
DECEMBER ACTIE:
Boekt u deze maand een motorreis Gran Canaria voor 2019 dan ontvangt u 5% korting op de reissom (incl. huurmotor, appartement, transfers excl. vlucht).

30 oktober 2018 |
NOVEMBER ACTIE: 5% korting op Motorreis Tenerife

Boekt u bij ons een motorreis Tenerife vóór 1 december 2018 dan ontvangt u een korting van 5% over de reissom, exclusief de vlucht. Bent u altijd al van plan om Tenerife met de motor te ontdekken? Wacht dan niet te lang en vraag bij ons een vrijblijvend voorstel aan.

5 oktober 2018 |
De winnaars van de Motorreis Tenerife 2018 zijn inmiddels weer terug. Ze hebben het fantastisch gehad!! Hieronder hun reisverslag.

"Als winnaar van de select Motor Travel reis naar Tenerife, die we via Facebook gewonnen hebben dit jaar, mag je jezelf wel een bofkont noemen.
De 3de week van september was het zover, koffers gepakt met motorkleding, zonnebril mee en gaan.
Eenmaal aangekomen op het vliegveld netjes opgehaald door de taxichauffeur die ons naar het pension bracht. We hadden een fijne kamer met uitzicht op een mooie tuin en een klein beetje de zee.
Bij het appartement zat een mooi zwembad, een van de betere waar we in gezwommen hebben de laatste jaren. Lekker warm water en genoeg ruimte om te zitten naast het bad en heel belangrijk: lekker rustig.
We zaten in het plaatsje ChaYofa, net boven de grote stad Los Christianos. In het zuiden van Tenerife.
Zaterdag werd ik opgehaald om de motor op te halen. Meteen daarna een stuk gereden om de buurt te verkennen. Ook meteen 2x verkeerd gereden met die drukke rotondes. Maar het appartement op de kaart weer gevonden.
De volgende dag meteen de Teide op. Wat een wegen daar. Super strak asfalt en mega bochten.
Daar doen de Franse Alpen of Dolomieten niet voor onder. De meeste routes lijken kort maar omdat je in de bergen zit moet je ook weer een eind terug rijden naar het appartement, waardoor ik totaal toch zo’n 600 km gereden heb daar.
Al met al een super mooi reis die zeer de moeite waard is voor de motorrijder die overal al geweest is.
Select Motor Travel super bedankt voor deze mooie reiservaring."

29 september 2018 |
Dit is het eerste blog van Select Motor Travel. De bedoeling van dit blog is om de ervaringen van onze klanten te delen, maar ook onze eigen ervaringen. Hiermee geven wij onze huidige en toekomstige klanten een kijkje achter de schermen. Wij kregen de afgelopen maanden namelijk veel vragen van klanten en merkten dat hier behoefte aan is, want een motorreis boeken bij een relatief nieuwe organisatie voelt voor sommige mensen misschien wat onzeker. Wij beginnen met een maandelijkse blog. U kunt op ons blog reageren door een mail te sturen naar info@selectmotortravel.nl of het invullen van het contactformulier op deze website.

Select Motor Travel is nu ongeveer een jaar bezig, in dat jaar hebben al heel wat klanten een mooie motorreis bij ons geboekt. Tot op heden is Tenerife het meest populair, daarna volgen respectievelijk Gran Canaria, Sicilië en Mallorca. Het mooie van Tenerife en Gran Canaria is dat de weersomstandigheden het hele jaar door prima zijn om motor te rijden. Hier in Nederland lopen we tegen het einde van het motorseizoen, op de Canarische Eilanden zitten wij er midden in, sterker nog, de maanden oktober t/m mei zijn ideaal om motor te rijden met temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Wij krijgen ook regelmatig de vraag of de eilanden niet te klein zijn om een aantal dagen motor te rijden. Inmiddels weten wij wel dat dat zeker niet zo is. Als klanten bij ons boeken dan krijgen zij ook voorbeeldroutes, dan zul je zien dat er hele mooie routes te rijden zijn waar je een paar uur zoet mee bent. Je kunt er gerust een aantal dagen rondrijden zonder steeds op dezelfde weg terecht te komen.

En dan de huurmotoren, de meeste motorrijders zijn verknocht aan hun eigen motorfiets en willen het liefst daarmee op vakantie. Prima natuurlijk in de zomermaanden, maar in het najaar, winter en vroege voorjaar kan het weer flink roet in het eten gooien. En dat is nu juist waarom klanten bij ons boeken, het weer is over het algemeen prima. En vergeet de prachtige natuur niet. Maar goed, even terugkomend op de huurmotoren. Wij hebben een selectie gemaakt uit een aantal motorverhuurbedrijven waarmee wij duidelijke afspraken hebben gemaakt en regelmatig contact hebben. Voor ons staan betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. Als een klant bij ons een reis boekt dan moeten de vooraf gemaakte afspraken nagekomen worden. Logistiek moet het kloppen, klanten worden door de taxi van de luchthaven opgehaald, klanten worden naar de accommodatie en motorverhuurbedrijf gebracht en vice versa. Dat alles wordt door ons geregeld. Er moet voldoende keuze zijn aan motoren en deze moeten goed onderhouden en betrouwbaar zijn. De verhuurbedrijven hebben allemaal een eigen risico, wij bieden de mogelijkheid om dit eigen risico af te kopen door middel van een verzekering. Die verzekering brengen wij onder bij een verzekeraar in Nederland, de premie is nog geen € 5,00 per dag per motor. Dus ook hier is aan gedacht, zodat de klant niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Tot slot de hotels/appartementen die wij aanbieden. Nagenoeg alle hotels en appartementen zijn door ons bezocht, ook hier een ruime keuze, voor ieder wat wils. En zijn er ter plekke zaken die aandacht nodig hebben dan hebben wij een agentschap ter plaatse die hulp kan bieden.

Natuurlijk zijn er afgelopen maanden dingen gebeurd, daar ontkom je niet aan. De vraag is hoe ga je als organisatie daarmee om? Omdat wij een kleine organisatie zijn, zijn onze lijnen erg kort en kunnen we snel schakelen. Hiermee maken wij het ook persoonlijk, de klant is bij ons ECHT klant waarvoor wij door het vuur gaan.
Laatst hadden wij klanten waarbij er een scheur in het zadel was ontstaan, het motorverhuurbedrijf heeft daarvoor een gedeelte van de borg ingehouden. Wij hebben inmiddels de rekening daarvan ontvangen en zorgen ervoor dat de klant dit kan declareren bij de verzekeraar. Maar ook is bijvoorbeeld één van onze klanten gevallen met de motor, dat kan natuurlijk ook, gelukkig geen letsel, maar wel materiële schade. Ook die schade wordt geclaimd bij de verzekeraar in Nederland. Wij bieden ook hierin ondersteuning.
En tenslotte, 28 september, de staking bij Ryanair. Ook hier waren twee van onze klanten de dupe van. Hier komt veel bij kijken, restitutie regelen, alternatieve vlucht regelen, verblijf etc etc. Wij laten de klanten dan uiteraard niet in de kou staan en zorgen dat wij bereikbaar zijn en de klanten behulpzaam zijn waar we dat kunnen.

Tot op heden hebben wij veel positieve reacties van klanten ontvangen, dat geeft ons een erg goed gevoel en stimuleert ons op deze voet verder te gaan. Wij staan altijd open voor verbeteringen en vragen klanten daar ook naar als ze terug zijn.

Achter de schermen wordt ook erg druk gewerkt aan het uitbreiden van onze bestemmingen, zodat wij nog meer verschillende motorreizen kunnen aanbieden.

Tot zover ons eerste blog. Zijn er op- of aanmerkingen laat het ons svp weten. Wij staan ervoor open!

Tot de volgende keer.

Het team van Select Motor Travel
Pieter Vermaat & Nancy olde Damink


17 september 2018 |
Op Gran Canaria verhuren we nu ook de nieuwe Suzuki V-strom 650 ABS. En als je niet alle dagen een motor wilt huren, dan kunnen we ook een paar dagen een motor voor je regelen en bijvoorbeeld een paar dagen een auto. Dat is maatwerk, jij bepaalt!

9 augustus 2018 |
De voorbereidingen voor de MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn alweer begonnen. We hopen jullie daar te zien!
MOTORbeurs Utrecht 2019 is van donderdag 14 februari t/m zondag 17 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

7 juni 2018 |
Vanaf vandaag hebben we de cashback actie.
Zie: www.facebook.com/selectmotortravel/videos/496996637384791/

26 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 11-daagse motorrondreis op Sicilië! Vijf mooie hotels met ontbijt, betrouwbare huurmotoren en een fantastisch eiland om motor te rijden.

24 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 8-daagse motorrondreis op Sicilië! Drie mooie hotels met ontbijt, betrouwbare huurmotoren en een fantastisch eiland om motor te rijden.

20 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 6-daagse motorreis op Mallorca! Betrouwbare motoren en mooie accommodatie vlak aan zee.

9 april 2018 | Nieuw in ons aanbod: 8-daagse motorreis op Mallorca! Prachtig eiland om met de motor te ontdekken. Combinatie met Menorca eveneens mogelijk.

16 maart 2018 | De winnaar van de 5-daagse Motorreis Tenerife voor 2 personen is:

Remco Bosveld uit Apeldoorn. Hartelijk gefeliciteerd Remco met deze mooie prijs! Wij nemen contact met je op en komen binnenkort bij je langs om de cheque persoonlijk te overhandigen en de details met je te bespreken.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen met deze actie. Helaas kunnen wij maar twee mensen gelukkig maken.

Volgend jaar zullen wij weer een actie uitzetten rondom de Motorbeurs Utrecht.

15 maart 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Motovatie in Amstelveen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht was een grandioos succes. Heel veel enthousiaste mensen gesproken. Een motorvakantie naar de Canarische Eilanden hoeft echt niet duur te zijn!

22 - 25 februari 2018 | De MOTORbeurs Utrecht, wij staan in hal 9, stand A058. We zien je daar graag!

9 februari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motor- en Toerclub De Koppeling in Apeldoorn. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Mozamo in Koog a/d Zaan. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Wil jij dit ook bij jouw motor toer club? Laat het ons weten, we komen graag langs.

26 januari 2018 | De winnaar van de 2 gratis toegangsbewijzen voor de Motorbeurs Utrecht is bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Het is Joke Zwier. Joke van harte, de kaartjes komen jouw kant op.

10 januari 2018 | Sinds kort bieden wij ook uitsluitend motorverhuur aan op Tenerife en Gran Canaria. Vraag ons naar de mogelijkheden.

5 december 2017 | De werkvakantie op Tenerife en La Gomera zit er helaas weer op. Wat is het toch mooi om daar met de motor te reizen. Boek nu en ervaar het zelf.

8 november 2017 | Nog drie weken en dan gaat het team van Select Motor Travel weer een aantal mooie motorroutes voor onze klanten uitzetten op Tenerife en La Gomera. Alles voor een fantastische motorvakantie.

12 oktober 2017 | Vandaag een presentatie over motorvakanties op de Canarische Eilanden gegeven bij Motorclub Siddeburen. Hele positieve en enthousiaste reacties ontvangen.

6 oktober 2017 | Vandaag de definitieve bevestiging ontvangen dat Select Motor Travel een stand heeft op de MOTORbeurs Utrecht van 22 t/m 25 februari 2018. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

30 september 2017 | WINACTIE motorreis Tenerife voor 2 personen. Halverwege maart 2018 zullen wij een motorvakantie voor 2 personen op Tenerife gaan verloten onder diegene die onze Facebookpagina (www.facebook.com/selectmotortravel) heeft geliket en gedeeld. Binnenkort zullen wij de exacte voorwaarden publiceren.

15 juni 2017 | Afrondende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Tenerife. Tevens diverse accommodaties bezocht en motorroutes uitgezet. Alles om onze klanten een onvergetelijke motorvakantie te bezorgen.

10 juni 2017 | Aantal dagen werkbezoek op Gran Canaria. Uitwerking motorvakantie voor onze klanten. Aantal mooie accommodaties en diverse motorroutes uitgezet. Ook afspraken met de motorverhuurbedrijven afgerond.

15 januari 2017 | Verkennende gesprekken gevoerd met diverse motorverhuurbedrijven op Gran Canaria en Tenerife. Aantal motoren gehuurd om zelf te ervaren hoe de wegen zijn en tegen welke praktische zaken je aanloopt. Eerste indrukken zijn prima. Eveneens diverse accommodaties bezocht. Alles voor een prachtige motorvakantie voor onze toekomstige klanten.

16 maart 2018 is de verloting geweest en hebben we de gelukkige winnaar bekend gemaakt. Het is geworden Remco Bosveld uit Apeldoorn. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

WINACTIE MOTORREIS TENERIFE VOOR 2 PERSONEN

Cashback actie, Verdien € 50,- korting.

De cashback actie houdt het volgende in: |

Wanneer u bij ons een motorreis boekt ontvangt u van ons een unieke code. U deelt deze code met uw vrienden. Indien vervolgens één van uw vrienden eveneens bij Select Motor Travel een motorreis boekt en de code daarbij vermeldt, dan krijgen jullie beiden €50,- terug gestort. Jullie moeten dan beiden wel nog even de Facebook-pagina van Select Motor Travel liken en de speciale actie-video op Facebook delen.

Actievoorwaarden en spelregels: |

Doe een boeking
Deel de code met uw vrienden
Like de Facebookpagina van Select Motor Travel
Deel de speciale actie-video op Facebook

Maximaal één code te gebruiken per boeking

Als iemand een boeking op basis van uw code doet, verdient u en die persoon ieder € 50,-. Brengt u nog meer boekingen met uw code aan, dan krijgt u per extra boeking wederom € 50,- cashback.