7-daagse motorreis Cerdanya

Een 7-daagse motorreis in het noord oosten van Spanje met eigen motor met verblijf in een prachtig 4-sterren hotel in Prullans, ideaal gelegen om diverse schitterende motorroutes te rijden. 

Er zijn diverse motorroutes uitgezet, zoals de hoge Pyreneeën , de wilde Voorpyrenëeen, Andorra, de Katharenroute (kastelen en groene landschappen), route naar de Costa Brava door een vulkanisch landschap en de Drielandenroute door Spanje, Frankrijk en Catalonië.

Naast de GPX bestanden van deze routes ontvangt u van ons eveneens een kaart met de routes.

De prijs in onderstaande tabel is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen op basis van halfpension. Deze 7-daagse motorreis Cerdanya kunt u al boeken vanaf één persoon. 

U verblijft in een prachtig gelegen motorvriendelijk 4-sterren hotel gelegen in de schitterende vallei La Cerdanya, aan de zonkant van de Pyreneeën. U heeft onder andere de beschikking over de volgende zaken: 

  • Een groot overdekte parkeerplaats voor de motoren
  • Een droogruimte voor motorkleding en laarsdrogers
  • Schoonmaakset voor motoren (hogedrukspuit en air compressor)
  • Mogelijkheid tot parkeren vrachtwagens en trailers
  • Een fitnessruimte en wellnesscentrum
  • Een verwarmd panoramazwembad met uitzicht over de vallei
  • Grote tuin met panoramaterras

Het hotel is een ideaal uitgangspunt voor motorvakanties! Mooi weer, uitstekende goed onderhouden rustige wegen, afwisselende landschappen, Spaanse gastvrijheid, prachtige dorpjes. De diverse kamers zijn voorzien van alle benodigde gemakken voor een aangenaam verblijf.

Vanaf Utrecht is de afstand tot het hotel in Prullans ongeveer 1340 km. Indien u wenst kunnen wij eveneens een overnachtingshotel voor u regelen op de heen- en/of terugreis.

Prijzen 7-daagse motorreis Cerdanya met eigen motor

De hieronder vermelde prijzen zijn per persoon op basis van een bezetting van twee personen. De prijs is gebaseerd op 6 overnachtingen op basis van halfpension. Wilt u liever alleen ontbijt? Laat het ons weten, dan krijgt u van ons nog een korting.
Boeken of meer informatie? Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59).
PeriodePrijs
Januariniet mogelijk
februariniet mogelijk
Maartniet mogelijk
Aprilniet mogelijk
Vanaf 22 mei€ 472,00
1 juni - 19 juni€ 472,00
20 juni - 18 juli€ 490,00
19 juli - 31 juli€ 562,00
1 aug - 23 aug€ 628,00
24 aug - 11 september€ 562,00
12 sept - 12 okt€ 472,00
Vanaf 12 okt - dec niet mogelijk
Sluit Menu