6-daagse motorreis Sardinië (Zuid)

Een 6-daagse motorreis in het zuiden van Sardinië bestaande uit transfers van/naar de luchthaven, van/naar motorverhuurbedrijf en verblijf in door ons samengestelde 3-sterren hotels in de omgeving van Cagliari en Oristano. U beschikt over een betrouwbare huurmotor met topkoffer. Op verzoek kan de motor voorzien worden van een navigatiesysteem. 

De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf € 2.000,00. Dit is tevens uw borg waarvoor een creditcard op naam van de bestuurder verplicht is. Het eigen risico kunt u bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De vanaf prijs in onderstaande tabel is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief de vlucht. Op verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 6-daagse motorreis Sardinië kunt u al boeken vanaf één persoon. U heeft voldoende tijd om een groot gedeelte van Sardinië te ontdekken.

Wij hebben voor deze motorreis een aantal mooie 3-sterren hotels voor u geselecteerd. De hotels zijn van alle gemakken voorzien, u verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Hieronder ziet u hoe deze motorreis eruit ziet. Deze motorreis kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

Bij aankomst op de luchthaven van Cagliari haalt u de motor op bij het motorverhuurbedrijf.

U overnacht in de omgeving van Cagliari, de hoofdstad van  Sardinië is tevens ook de universiteitsstad van het eiland. Cagliari heeft een belangrijke haven, een Sardijns archeologisch museum, een prachtig stadhuis en een prachtig kasteel op de top van een heuvel. Verder is er een Romeins amfitheater en vlakbij ligt het nuraghi dorp van Barumini ‘Nuraghe Su Nuraxi’. Hier vind je een dorp uit de bronstijd met veel typisch gebouwde torentjes zoals die alleen in Sardinië voorkomen.

De volgende drie dagen verblijft u in het westen van Sardinië in de omgeving van Oristano.

Het belangrijkste plein van de stad Oristano is Piazza Roma. Hier staat de toren van St. Christoffel uit de 13e eeuw. ‘s Avonds is dit plein een druk bezochte plaats voor zowel toeristen als lokale bevolking. Er zijn een aantal kerken te bezichtigen, waaronder de San Francesco en de prachtige Duomo. Regelmatig worden er,  zoals in heel veel plaatsen van Sardinië, verschillende volksfeesten gegeven, compleet met de ouderwetse klederdracht. In Oristano worden ook zeer geroemde ‘Sa Sartiglia’ ruiterfeesten gehouden. U krijgt van ons een aantal mooie routes die u kunt rijden.

De laatste dag verblijft u weer in de omgeving van Cagliari. U levert de huurmotor in en vliegt weer terug naar Nederland.

Prijzen 6-daagse motorreis Sardinië (Zuid)

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon. Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (in dit geval BMW F700 GS) en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht. Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59). De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs
Januariniet mogelijk
februariniet mogelijk
Maartniet mogelijk
April€ 923,00
Mei€ 926,00
Juni€ 934,00
Juli€ 935,00
Augustus€ 1.016,00
September€ 951,00
Oktober€ 918,00
Novemberniet mogelijk
Decemberniet mogelijk
Sluit Menu