6-daagse motorreis Sardinië (Noord)

Een 6-daagse motorreis in het noorden van Sardinië bestaande uit transfers van/naar de luchthaven, van/naar motorverhuurbedrijf en verblijf in door ons samengestelde 3-sterren hotels in de omgeving van Olbia en Alghero. U beschikt over een betrouwbare huurmotor met topkoffer. Op verzoek kan de motor voorzien worden van een navigatiesysteem. 

De motoren zijn all-risk verzekerd. Afhankelijk van het door u gekozen motortype geldt er een eigen risico vanaf € 2.000,00. Dit is tevens uw borg waarvoor een creditcard op naam van de bestuurder verplicht is. Het eigen risico kunt u bij ons afkopen door middel van een verzekering, de premie hiervoor bedraagt € 4,78 per motor per dag.

De vanaf prijs in onderstaande tabel is de prijs per persoon op basis van een bezetting van twee personen, exclusief de vlucht. Op verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 6-daagse motorreis Sardinië kunt u al boeken vanaf één persoon. U heeft voldoende tijd om een groot gedeelte van Sardinië te ontdekken.

Wij hebben voor deze motorreis een aantal mooie 3-sterren hotels voor u geselecteerd. De hotels zijn van alle gemakken voorzien, u verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Hieronder ziet u hoe deze motorreis eruit ziet. Deze motorreis kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

Bij aankomst op de luchthaven van Olbia haalt u de motor op bij het motorverhuurbedrijf. 

U overnacht in de omgeving van Olbia. Olbia is een fantastische stad van Griekse oorsprong. Er is een gezellig centrum met veel restaurants, barretjes en terrasjes. Daarnaast zijn hier veel archeologische opgravingen te vinden. 

De volgende drie dagen verblijft u in het noordwesten van Sardinië in de omgeving van Alghero.

Alghero, dat ook wel “Klein Barcelona” wordt genoemd, is een prachtige stad. Verschillende torens in Alghero herinneren nog aan de lange tijd dat de Spanjaarden hier de dienst uitmaakten. De torens dienden als wachttorens of gevangenissen. Twee van de meest belangrijke zijn Torre e Bastioni di Alghero en Torre Porta Terra.

De laatste dag verblijft u weer in de omgeving van Olbia. U levert de huurmotor in en vliegt weer terug naar Nederland.

Prijzen 6-daagse motorreis Sardinië (Noord)

De hieronder vermelde prijzen zijn indicatieve prijzen per persoon op basis van een bezetting van twee personen en één motor per persoon. Deze prijs is inclusief benodigde taxitransfers, accommodatie, huurmotor (in dit geval BMW F700 GS) en All-risk verzekering. Deze prijs is exclusief de vlucht. Indien u alleen reist, met een duopassagier of met meer dan twee personen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59). De prijzen rond Kerst en Oud & Nieuw wijken af en zijn op aanvraag.
MaandPrijs
Januariniet mogelijk
februariniet mogelijk
Maartniet mogelijk
April€ 985,00
Mei€ 990,00
Juni€ 1.036,00
Juli€ 1.068,00
Augustus€ 1.185,00
September€ 1.001,00
Oktober€ 978,00
Novemberniet mogelijk
Decemberniet mogelijk
Sluit Menu