6-daagse motorreis Portugal/Algarve

Een 6-daagse motorreis Portugal/Algarve, bestaande uit transfers van/naar luchthaven Faro, verblijf in een knusse tweepersoons casa op basis van logies met zwembad en boodschappenservice. U heeft de beschikking over een prima Suzuki V-Strom 650 en/of 1000.

Deze ontzettend leuke bestemming is kleinschalig van opzet. Op het terrein staan twee tweepersoons huisjes, dus u kunt hier met maximaal vier personen verblijven. Er zijn echter twee motoren beschikbaar, indien u dus met twee motorrijders en twee bijrijders bent is dit helemaal prima.

De genoemde prijs in de onderstaande prijstabel is de totaalprijs voor twee personen inclusief twee motoren en exclusief vlucht. Op verzoek kunnen wij ook de vlucht voor u regelen. Deze 6-daagse motorreis Portugal/Algarve is al te boeken vanaf één persoon, vraagt u in dat geval bij ons de prijs op.

U kunt het gehele jaar door boeken. Wilt u korter of langer dan 6 dagen laat het ons weten, wij maken graag een voorstel op maat.

Wij bieden een gezellig ingericht vakantiehuisje aan met een comfortabel bed en een leuke keukenhoek, ideaal voor twee personen.

Het huisje is onder andere uitgerust met airconditioning, een Nespresso machine en gratis WIFI. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
Geniet van een frisse duik in het zwembad, relax in de tuin of maak iets lekkers klaar op de barbeque. Optimaal genieten tijdens uw verblijf, hier krijgt u geen spijt van.

Airportshuttle en boodschappenservice worden aangeboden.

Wij bieden deze reis aan met twee motoren.

Eén Suzuki V-strom 650 en één Suzuki V-strom 1000, avontuurlijke en sportieve motoren. De allemansvrienden voor jong en oud.

De motoren zijn voorzien van een navigatiesysteem (met ingestelde routes). U krijgt eveneens ter plekke een landkaart mee en indien gewenst veel tips over mooie routes en plaatsen.

Prijzen 6-daagse motorreis Portugal/Algarve

LET OP: De hieronder vermelde prijzen zijn totaalprijzen voor twee personen. De prijzen zijn gebaseerd op 6 dagen verblijf Casa Verde in omgeving Faro op basis van logies, transfer van/naar luchthaven Faro, boodschappenservice, 1 x Suzuki V-strom 650 en 1 x Suzuki V-strom 1000 met navigatie en ingestelde routes en routekaart. De prijzen zijn exclusief de vlucht, dit kunnen wij uiteraard wel voor u regelen.

Wilt u korter of langer dan 6 dagen ? Laat het ons weten, wij maken een voorstel op maat.

Boeken of meer informatie? Dit kan via de knop hiernaast of door ons te mailen (info@selectmotortravel.nl). U kunt ons uiteraard ook bellen (085- 065 66 59).
PeriodePrijs
Januari€ 1.450
februari€ 1.450
Maart€ 1.450
April€ 1.450
Mei€ 1.450
Juni€ 1.800
Juli€ 1.800
Augustus€ 1.800
September€ 1.800
Oktober€ 1.450
November€ 1.450
December€ 1.450
Sluit Menu